0268 273 852 | 0723 199 819 office@fonoterm.ro

Despre noi

TAMPLARIE PVC CU GEAM TERMOPAN

PROIECTE REZIDENTIALE

PROIECTE COMERCIALE

PROIECTE INDUSTRIALE

Despre noi

FONOTERM PROD SRL

a aparut in peisajul economic brasovean in anul 1997, intr-o perioada de inceput a producatorilor de tamplarie, Fonoterm a incercat in cei peste 20 de ani de activitate sa ramana consecventa principiilor sale fundamentale:
PROFESIONALISM
Compania noastra este certificata pentru sistemul ISO 9001 incepand cu anul 2005 si pana in prezent.
DINAMISM
Orientarea permanenta catre cerintele clientilor si preocuparea pentru evolutia sistemelor de tamplarie au constituit principalul motor al activitatii noastre.
INCREDERE
Prezenta constanta pe piata producatorilor de tamplarie si faptul ca ponderea clientilor care revin este de aproximativ 60% anual, ne-a fost rasplatita si de catre Camera de Comert si Industrie Brasov.

Credem in parteneriatele de lunga durata atat cu clientii cat si cu furnizorii nostri:
Clientii nostri au inteles ca pot avea incredere si au revenit:
Proiecte rezidentiale:

  • Alphaville (2014-prezent)
  • Avantgarden (2017-prezent)

Clienti corporate:

  • Autoliv (2002-prezent)
  • Stabilus (2015-prezent)

Clienti de stat:

  • Spitalul Sinaia
  • Primaria Busteni
  • Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov.

Furnizorii ii alegem cu grija pentru ca am inteles importanta lor intr-un proces de productie eficient.

ACTUAL Austria

Grupul ACTUAL Austria produce, avand o experienta de  peste 48 ani si utilizand o tehnologie inovativa, o gama larga de profile din PVC. Fondata in 1970 de catre ing. Walter Ganzberger, ACTUAL Austria este astazi o companie de familie condusa de cei trei frati Herwig, Ingo si Claus Ganzberger. ACTUAL Austria a fost prima companie austriaca care a produs si comercializat profile si ferestre PVC fara plumb. Designul deosebit si eficienta energetica au fost principii fundamentale pentru aceasta companie.

ROTO FRANK

Grupul ROTO, lider de peste 80 de ani are ca obiectiv sa ofere oamenilor o mai buna calitate atunci cand vine vorba de ferestrele si usile caminului lor. Din acest motiv au dezvoltat continuu solutii ce imbina inteligent siguranta, economisirea energiei si confortul locuintei. Grupul ROTO este recunoscut pe plan international pentru solutiile inovatoare, personalizate si sigure in tehnologia internationala de feronerie, concepute de o echipa formata din cei mai buni designeri si ingineri.

VBH Romania

VBH Romania este cea mai mare companie din sectorul feroneriei. Este compania cea mai puternică din domeniu, dovedită prin produsele de marcă. Este firma în care producători de uşi si ferestre au încredere când vine vorba de sprijin si suport. VBH Romania este un partener competent pentru producatorii de tamplarie pentru ferestre si usi, oferind o gamă completă de  materiale necesare lucrarilor sale. Oferta se caracterizează prin disponibilitatea rapidă și fiabilitatea produselor livrate.

VALRAS PROD

VALRAS Prod este o companie exclusivista in ceea ce priveste calitatea si alegerea materiilor prime. Prin calitatea exclusiva a produselor si eficienta serviciilor oferite, VALRAS Prod a devenit partenerul de incredere al acelora care nu accepta compromisuri, al acelora care doresc doar produse premium si relatii de afaceri solide.

Politica firmei se are la baza urmatoarele criterii:
– calitate

– seriozitate

– pret corect.

MEDIAPRESS

Beneficiind de ani de experienta in distributie, de o echipa competenta si de doua centre logistice, MEDIAPRESS aduce mai aproape calitatea germana.

Profilele Salamander, furnizate de MEDIAPRESS  indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

ALUPLAST

După 30 de ani de activitate ALUPLAST este o companie internațională cu 20 de instalații de producție și reprezentanțe de vânzare în 6 țări. Datorită inovației, implicării și comunicării excelente dintre departamente, profilele ALUPLAST Germania se adaptează perfect cerințelor specifice fiecărei piețe. Investițiile în dezvoltarea tehnologică vă garantează cel mai înalt nivel tehnic al soluțiilor oferite.

Contactati-ne

4 + 13 =

Bulevardul George Moroianu nr.220, Săcele 505600

+40 268 273 852

+40 722 232 138

+40 723 199 819

office@fonoterm.ro